CIRI

Barang-barang

Sendhi karet sendhi dipasang ing pipo, sing bisa nyuda getar, nyuda getar, nglindhungi sistem pipa saka pasukan wiwitan uga sistem surut, ngimbangi gerakan lan kesalahan nyasar saka garis pipa.Perangkat saka gandhewo dikepungake karo tali nilon lan atos nganggo dering kawat baja ing pungkasan.

  • Aplikasi kalebu,
  • nanging ora winates:
  • Sistem HVAC Komersial
  • Sistem pipa industri
  • Tanduran tenaga
  • Sistem laut
  • Tanduran limbah limbah
  • Sistem banyu sampah
  • Kaluwihan:
  • Pangisaran getar
  • Akeh elastomer sing kasedhiya
  • Ukuran dimensi pasuryan cilik
  • Konfigurasi tunggal utawa multi baling
  • Nyuda harmoni pipo

Kita mesthi negesake mupangat kanggo entuk manfaat.

yakin yen kita bakal mbantu sampeyan entuk dana saham luwih akeh lan entuk bathi.

Urip kanthi kualitas lan pangembangan gumantung marang reputasi pasar sing apik.
Slogan layanan kanggo entuk panuku kanthi nggawe produk kelas pertama, kualitas kelas pertama, layanan kelas pertama, manajemen kelas pertama.

MISI

STATEMENT

Slogan layanan kanggo perusahaan yaiku entuk panuku kanthi nggawe produk kelas pertama, kualitas kelas pertama, layanan kelas pertama, manajemen kelas pertama kanthi semangat inovasi, lan kita bakal terus ngisi syarat para panuku liwat riset teknologi produksi anyar, bahan anyar, produk anyar lan teknis anyar.Kita kerjo bareng karo mitra bisnis kita adhedhasar gotong royong.Kami tampi pelanggan sing diajeni kanggo ngunjungi kita lan ngrembug bisnis kasebut.

mentas

BALITA

  • "Attestation de conformité sanitaire" (ACS) persetujuan Prancis wis diwiwiti ing Agustus 2020.

    "Attestation de conformité sanitaire" (ACS) yaiku sertifikasi banyu ngombe Prancis sing nuduhake kesesuaian produk sing bakal ana hubungane karo banyu sing dikarepake kanggo panggunaan manungsa. Ing wulan Agustus, 2020, adhedhasar syarat panuku, kita wis ngatur ...

  • Ing wulan Juni iki, sendi karet EPDM kita wis lulus ujian saka Singapura SETSCO.

    Cara Metode: SS 375- Cocog saka produk non-logam kanggo nggunakake kontak banyu sing dikarepake kanggo panggunaan manungsa babagan efek ing kualitas banyu. 1) Bagean 1: Spesifikasi 2) Bagian 2: Sampel kanggo uji coba 3) Bagean 2: 2: 1: Od ...

  • Ing wulan Juli.2,2019, entuk sertifikat CE.

    Ing wulan Juli.2,2019, entuk sertifikat CE. Barang sing ana gandhengane yaiku gabungan karet vulkanisma fleksibel, EPDM materi miturut spesifikasi EN681-1 1996. Laporan No.

  • Tanggal 14 Juni 2019, kita entuk sertifikat Wras.

    Banyu sing ana banyune penting banget kanggo kesehatan masarakat. Polusi banyu minangka faktor utama kanggo awak wong. Ngapikake kualitas banyu sing biso diisi penting lan paling penting. Biasane, cara ningkatake banyu sing bisa uga ana ing ngisor iki: Perlindhungan ...